Bjørn Eilertsen har gründet en Gasellebedrift 2020.

23 nov 20 | Ledelse, Nyetablering

Bjørn Eilertsen har gründet og utviklet selskaper i mange år og nå kan et av disse selskapene titulere seg som Gasellebedrift 2020. Men hva er en Gaselle?

Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.
Dagens Næringsliv har kåret landets mest fremgangsrike bedrifter siden 2003.


Kriterier:
-Levert godkjente regnskaper
-Minst doblet omsetningen over fire år
-Omsetning på over en million kroner første år
-Positivt driftsresultat
-Unngått negativ vekst
-Vært aksjeselskap

Selskapet som nå har fått den gjeve tittelen er Konsulentselskapet Enso AS.
Konsulentselskapet Enso AS ble etablert av Bjørn i 2015 og driver med systemutvikling, rådgivning og prosjektledelse. Selskapet har i dag 23 ansatte og på kundelisten står blant annet Gjensidige og DNB.

Bare på noen få år har de passert en omsetning på over 52 millioner kroner og selskapet har hatt en vekst på over 600%. Det er ikke annet enn imponerende.

I 2007 etablerte Bjørn selskapet Amende AS som også drev med systemutvikling, rådgivning og prosjektledelse.
Amende AS var en markant aktør innen .Net-systemutvikling i Oslo og ble i 2013 kjøpt av Knowit som er børsnotert i Stockholm og går i dag under navnet Knowit Amende AS.
Selskapet hadde da 35 ansatte, en omsetning på over 53 millioner kroner og et imponerende driftsresultat på 9.5 millioner kroner.


Bjørn jobber i dag som konsulent hos oss med spesialkompetanse innen forretningsutvikling, strategi og toppledelse.

Har du behov for å leie inn erfarne ledere med gjennomføringskraft? Flytsona kan da være alternativet. Vi har dyktige konsulenter som kan bistå innen regnskap, digitalisering og ledelse og du kan lese mer HER om hva vi kan tilby.