Digitalisering.

Teknologisk utvikling = nye muligheter for digitalisering og automatisering.

Vi har bred erfaring i å hjelpe bedrifter med å digitalisere seg. Ikke bare med å få regnskapet i skyen, men også med integrasjoner som kan gjøre jobbhverdagen lettere, mer fleksibel og ikke minst kostnads-og tidsbesparende.

Ved å koble på integrasjoner og bransjesystemer kobler man også på et team med dyktige mennesker som innehar spesialkompetanse som kan gjøre din jobbhverdag enklere.

Har du regnskapsfører på huset, men trenger bistand i valg og oppsett av nytt regnskapsprogram? Da kan Flytsona hjelpe deg med oppsett og opplæring av ansatte.

Vi kan hjelpe deg med å komme i gang med de fleste skybaserte regnskapsprogrammene. I tillegg er vi premium partner hos PowerOffice og kan tilby supportavtale til de som fører regnskapet selv.

IN HOUSE

REGNSKAPSBYRÅ

LITEN BEDRIFT

OPPSUMMERT

REGNSKAP
IN HOUSE

I tillegg til å bistå egne kunder, hjelper vi gjerne bedrifter som har regnskapsfører i eget hus. Vi kan bistå i valg og oppsett av nytt regnskapsprogram hos dere, samt gjennomføre opplæring hos de ansatte.

Vi er premium partner hos PowerOffice og kan tilby supportavtale for bedrifter som fører regnskapet selv.

REGNSKAPS-
BYRÅ

Vi kan hjelpe andre regnskapsbyrå med digitalisering. Da bidrar vi med å få kundene i skyen, og gjennomfører opplæring av eventuelle systemer.

LITEN BEDRIFT

Du behøver ikke å ha en stor bedrift for å være digitalisert. At små bedrifter digitaliserer seg kan både være tidseffektivt, enklere og kostnadsbesparende.

Vi bistår også med gode råd i forbindelse med overgang til en heldigital hverdag gjennom hele virksomheten.

OPPSUMMERT

Vurdering, valg og implementering av systemer.
Integrering av støttesystemer.
Opplæring i systemer.
Overføring av data fra gammelt til nytt system.

8 av 10 sier at vi er mer fremtidsrettet enn deres forrige regnskapsfører.

Karlsberg logo

Vi har fått god hjelp av Flytsona og Linda i forbindelse med oppkobling av nytt teknisk miljø og overgrand fra regnskapsprogrammet Visma Mamut til skybaserte Tripletex. Vi anbefaler andre å benytte Flytsona til sine digitaliseringsprosjekter.

Cathe Marø Farstad, regnskapsfører, Karlsberg AS